Nyheter Trollbäckens tennisklubb

maj 23 2018

1

feb 02 2018

Sportlovsläger 2018

Information här:

Sportlovsläger för barn

Sportlovsläger för vuxna

jan 22 2018

Mikael ”Ville ” Vilhjálmsson, ny tränare hos oss i Trollbäckens TK. 

Ville kommer för och främst att ta hand om vår tennisskola och ta fram våra nya framtidsstjärnor och göra så alla får en rolig och bra upplevese här alla spelare här i TTK

 ”Det ska bli fantastiskt kul och spännande att få jobba i en av Sveriges finaste tennisklubbar,  Trollbäckens TK. Som junior blev jag väldigt medveten om Trollbäckens TK eftersom ett antal Sverige 1:or  i samma åldersspann som jag  fanns i Trollbäckens TK. ”

Ville är tennisuppfostrad i Karlstad. Vid 18års ålder stod han vid ett vägskäl. Antingen stanna kvar i Karlstad och läsa klart ekonomistudierna eller collegetennis i USA, valet blev collegetennis i USA och att samtidigt studera ekonomi på Universitetet.  Två flugor i en smäll. Som lagkapten ledde Ville sitt lag till 3:e plats i ligan. 

”Collegetennis är en smältdegel dit många duktiga juniorer söker sig. I vår liga återfanns bl.a en top 15 på juniorvärldsrankingen samt USA-ettan. Ur tennis och personligt perspektiv så kändes det som att jag hade gjort ett bra val”

Efter college flyttade Ville hem och jobbade som projektledare och även manager inom telekombranschen. Det fanns inte mycket tid till träning när uppdragen blev så pass stora.

”Tennis är min stora passion och det är så fint att få vara en del av elevernas tennisäventyr. Jag försöker inspirera, men faktum är att eleverna inspirerar mig mycket också.  Jag har med andra ord världens bästa jobb”.

                                                                                                            ville

dec 21 2017

Här kommer det nya schemat för Tennisskolan och Vuxentennisen

 

Tennisskolan

Måndag Tisdag  Onsdag  Torsdag  Fredag Lördag  Söndag FM  Söndag EM

 

Vuxentennis

Måndag  Tisdag  Onsdag  Torsdag  Fredag Lördag  Söndag

 

Minitennis

Söndag FM   Söndag EM

 

okt 23 2017

Välkommen till Trollbäckens TK Rickard, vi hoppas att du ska trivas hos oss!hogla 3 1

 

aug 17 2017

Nu på måndag den 21 aug drar tennisskolans hösttermin igång igen!

Vi har försökt att ta hänsyn till era önksemål så gott vi har kunnat, men det är så klart svårt att tillgodo se alla önskemål.
Kan ni absolut inte spela på er utsatta tid/tider så mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Nedan ser ni schemat för veckan alla dagar.

Måndag         Tisdag          Onsdag         Torsdag            Fredag         Lördag            Söndag FM         Söndag EM

 

Här finner ni även terminens träningsdagar för tennisskolan

Träningsdata HT-17

aug 16 2017

Här ser ni träningsdagarna för höstterminen i de olika verksamheterna

Minitennis

Tennisskola

Vuxentennis

maj 15 2017

Vill du slipa på din tennis i sommar så har vi kurserna för dig. Nedan ser du datumen klubben arrangerar kurser i tennis på vår utomhus anläggning Fårdala.

sommarkurs 2017 page 001

Sida 1 av 35

Boka tid

Logga in här för att boka dina tider
Email:
Lösenord:
Glömt lösenordet?
Första gången? Registrera dig här!