Välkommen till Trollbäckens Tennisklubb! 

Trollbäckens Tennisklubb är en förening där alla äv välkomna! Vår verksamhetside bygger på att med kvalite, erbjuda våra medlemmar tennisaktiviteter med socialt utbyte och livskvalite, oavsett ålder. Inriktningen för klubben är bredd och elittennis i samverkan. 

Förutom att kunna erbjuda våra medlemmar träningsverksamheter i alla åldrar, har klubben tagit fasta i att tennis också är en tävlingsidrott. Idag arrangerar klubben flertal både externa och interna tävlingar för både juniorer som seniorer. Klubben är också aktivit deltagande med serielag i de allsvenska tennisserierna.

Som medlem hos oss erbjuds du förstklassig tennismiljö i Tyresö Sportcenter. Vår anläggning innehåller utöver fina tennisbanor även möjlighet till badminton, squash, innebandy, dans samt gym. Här finns också en välsorterad shop samt cafeteria.

Under sommar perioden spelar våra medlemmar flitigt på klubbens två uteanläggningar i Fårdala och Persudde, med vardera 2 tennisbanor. Varje anläggning har en klubbstuga med omklädningsrum och dusch.Som medlem spelar du på våra utomhusanläggningar till reducerat pris.

Klubbens organisation, från styrelse, kommitteer till anställd personal, strävar ständigt med att utveckla och förbättra verksamheten inom klubben. Det är ändå viktigt att du som medlem känner delaktighet inom klubbarbetet, framförallt inom den verksamhet som du deltar i. Det skapar delaktighet, bättre klubbkänsla och högre kvalite i allt det vi gör tillsammans.

Återigen, Välkommen till Trollbäckens Tennisklubb

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Boka tid

Logga in här för att boka dina tider
Email:
Lösenord:
Glömt lösenordet?
Första gången? Registrera dig här!