Sportcentret

Alla barn och ungdomar i åldern 6-13 år är varmt välkomna att anmäla sig till påsklovets roligaste aktivitet, sportscamp. Anmälan och eventuella frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

Välkomna!

psklovslger 2018 1

Sportcentret

Snart drar vårt fina klubbmästerskap igång. Det kommer att hållas mellan 19-25/3.

Det kommer att finnas flera olika val man kan spela. Juniorer i olika spannåldrar, vuxna i olika nivåer, dubblar och mixdubblar.

Spelschemat kommer att delas in på följande vis, juniorer spelar på eftermiddagar och vuxna under kvällstid. Matcherna kommer att gå till så att det är 1h matchspel där man räknar ihop sina game och vinnaren med flest game vinner matchen.

km1km2

Sportcentret

Ett supererbjudande som ni bara inte får missa!! Vid köp av ett tennisrack från Dunlop får ni en privatlektion på köpet. Passa på att lära dig några extra tips och trix för den perfekta backhandsmashen. Vi har ett begränsat antal paket så passa på!

tennisprivat2 1

Sportcentret

Nu startar vårens alla aktiviteter, har ni inte anmält er än? In och gör det nu!

 

annonsbild

Sportcentret

Thomas tipsar om sina nya badmintonfavoriter.

X-feel Origin Power

”För den lite bättre motionären som gillar att slå hårt”

(Ord.pris 1.300:-) Nu endast 699:-

 

Babolat Nitro

”En lättspelad allround racket som passar både dam och herr”

(Ord.pris 700:-) Nu endast 499:-

 thomas tipsar

Sportcentret

Ett superbra paketpris från Babolat finns nu även i shopen. Babolat Pure Areo junior 26 + stor och rymlig ryggsäck med fack för både racket och skor. (Ord. pris 1698:-) -Nu endast 999:-

babolat vska rack

Sportcentret

Nu har det kommit in fin fina nyheter i vår shop, bland annat dessa fina badmintonskor, perfekt som julklapp för er som är ute i sista minuten.(Ord. pris 1200:-) Nu endast 799:-

babolat skor

Sportcentret

I helgen har vi sportkalas för Rasmus som fyller 9år. Vi ska äta pannkakor, spela fotboll och leka massor av roliga lekar. Är ni också sugna på att boka kalas hos oss? Varmt välkomna att höra av er, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

kalas 1

Sportcentret

Ni har väl inte missat att det på söndag 12/11 är fars dag? Passa på att uppvakta alla pappor lite extra. I vår shop hittar du de perfekta gåvorna, eller varför inte köpa ett presentkort och låta honom välja själv. Presentkorten laddas med valfritt belopp och kan användas både i shopen, cafèt och för övriga aktiviteter.

Välkomna in!

presentkortscollage ram

Sportcentret

Under helgen 4-5/11 har vi kanonpris på banhyra tennis, boka via receptionen och banan kostar endast 195:-/h! (ord pris. 270:-)

Välkomna att boka på telefon, 08-798 75 20.

(erbjudandet gäller endast när du bokar via receptionen/telefon)

tennis baseline pic 0

Sportcentret

Boka tid

Logga in här för att boka dina tider
Email:
Lösenord:
Glömt lösenordet?
Första gången? Registrera dig här!