gym 1gym 2
Tyresö Sportcenters nyrenoverade gym är anpassat efter alla åldrar och behov. Passa på att träna när du väntar på barnens träning eller när du känner för att komma ner och svettas på löpbandet. Vi har bland annat tre stycken moderna löpband, två stycken crosstrainers, fyra stycken motionscyklar, roddmaskin, mage- och ryggmaskiner m.m.

gym 3

Hos oss kan du träna hela din kropp: springa på löpbanden, svettas på crosstrainern, köra roddmaskin eller bara cykla en stund. Vi har ett flertal olika maskiner och även lösa vikter. Är du nybörjare hjälper vi dig givetvis med att komma igång med din träning. Tag i så fall kontakt med receptionen och boka en tid genom att ringa 08 - 798 75 20.

Gymmet är i dag beläget på två plan. Det övre är kondionsinriktat tillsammans med mage- och ryggmaskiner. På nedre våningen finns det fria vikter och maskiner för den som vill fokusera mer på muskler. Hos oss behöver du heller inte binda upp dig på någonting om du inte vill, vi har utöver hel och halvårskort ett 10gångers kort. (Åldersgräns 16 år)

Priser:

10 gångers kort: 450 kr
6 månader: 1800 kr
12 månader: 2900 kr (alt. 242/mån)

gym 4

Kategori: Sportcentret

Boka tid

Logga in här för att boka dina tider
Email:
Lösenord:
Glömt lösenordet?
Första gången? Registrera dig här!