Partners

Söder om Söder Städ och Fönsterputs

All verksamhet inom Söder om Söder präglas av insatser för att minimera resursförbrukning, utsläpp av föroreningar till luft och vatten,transporter, resor och restprodukter.

Våra tjänster: Lokalvård, Fönsterputs, Städning, Snöröjning m.m

Söder om Söder Städ & Fönsterputs levererar städtjänster i Stor-Stockholms området som ska kännetecknas av kvalité, god service och utföras med minsta miljöpåverkan.

Söder om Söder Städ & Fönsterputs övergripande målsättning är att uppnå ett gott städresultat. Lokalerna ska upplevas som rena och fräscha och ge trivsam miljö för såväl personal som kunder som vistas i lokalerna.

Söder om Söder Städ & Fönsterputs ser valet av städmetod som en mycket viktig del för att uppnå denna nivå. Vi strävar efter att använda så miljövänliga metoder som möjligt och vi använder alltid nytvättade och färdigpreparerade moppar och torkdukar.

Hygieniskt innebär det att denna metod ger renare lokaler som resulterar i betydligt bättre hygien eftersom bakterier inte kan spridas via städningen. För att eliminera smittspridningen ytterligare använder vi en gångs dukar till varje toalett.

Resultatet för er som kund blir att era lokaler upplevs som renare och fräschare.

Söder om Söder Städ och Fönsterputs
Besöksadress:
Konsumentvägen 12
125 30 Älvsjö

Telefon: 08-57230100
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  
Hemsida: http://www.sossf.se/


Vill du också sponsra oss?
Läs mer här eller tag kontakt med  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  på Trollbäckens Tennisklubb.

Partners

OpusEtt

OpusEtt är en mediebyrå som står på tre ben
• Mediestrategi, -rådgivning och -förmedling.
• Webbutveckling
• Reklamproduktion

På OpusEtt är vi mycket angelägna om att nå rätt människor, på rätt sätt och i rätt media. För att åstadkomma det måste man ha en djupare insikt i sin målgrupp. Vi arbetar efter affärsstrategin ”med insikt som ledstjärna”. Det betyder att utgå från människors faktiska behov och konsumtionsmönster, oavsett om det gäller media eller andra varumärken.

Här på vår webb beskriver vi vad vi gör och vad vi tycker är viktigt. Om du arbetar med marknadskommunikation och tycker det vi beskriver verkar intressant är du välkommen in på en kopp kaffe. Det kostar inte dig ett öre.

OpusEtt startades 1985 och har varit en mycket framgångsrik förmedlingsbyrå för Stockholms kultur- och nöjesindustri samt landets biografer. Men historien går faktiskt ända tillbaks till sextiotalet. OpusEtt hette Branschmedia fram till 2010.

OpusEtt är nu en mediebyrå som arbetar med kvalificerad medierådgivning och analys, webbutveckling och reklamproduktion. Nu är vi en byrå som arbetar med alla typer av kunder, både inom konsumentreklam såväl som business to business.

OpusEtt AB
Besöksadress: Malmgårdsvägen 63, 2 tr
Post: Box 115 41, 100 61 Stockholm
Tel: +46 8 555 779 00
Fax: +46 8 555 779 70
Hemsida: www.opusett.se 


Vill du också sponsra oss?
Läs mer här eller tag kontakt med  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  på Trollbäckens Tennisklubb

Partners

Kemibolaget

När Kemibolaget startade 1977 arbetade vi målmedvetet för att förbättra arbetsmiljön på verkstäder och industrier. Vi ville få ett slut på kemikalier som var farliga att hantera och som gav skador. Vid denna tid låg miljödebatten fortfarande i sin linda.

KemibolagetNär debatten senare fokuserades kring miljöpåverkan i naturen uppfyllde de flesta av våra produkter redan de krav som ställdes. På ett tidigt stadium låg vi långt fram i miljötänkandet. Vårt krav är att våra produkter ska ha lägsta möjliga miljöpåverkan utan att ge avkall på effekt.

Besök- och postadress
Kemibolget i Bromma AB
Hammarby Fabriksväg 19
120 30 Stockholm
Tel: 08-683 88 00
Fax: 08-605 98 10
http://www.kemibolaget.se/


Vill du också sponsra oss?
Läs mer här eller tag kontakt med Thomas Jacobsson på Trollbäckens Tennisklubb

Partners

XL Bygg Palms Byggvaror

XL-BYGG Palms Byggvaror AB är en genuin brädgård som startade redan på 50-talet. Idag har vi en fin välsorterad bygghandel med ett komplett sortiment till Ditt byggprojekt.

XL ByggDETTA KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV OSS:

 • Bli vänligt bemött.
 • Få en snabb och professionell hjälp.
 • Välja bland ett stort och brett sortiment från ledande leverantörer.
 • Saknar ni något beställer vi hem.
 • Välkommen in på en kopp kaffe och diskutera dina byggplaner med oss!

Öppettider:
Mån-fre 6-18
Lördag 9-15
Söndag samt helgdagar har vi stängt

Telefon: 08-770 11 40 (vxl)
Fax: 08-556 591 77

Adress: Strömfallsvägen 63
135 49 Tyresö
http://www.xlbygg.se/palms/ 


Vill du också sponsra oss?
Läs mer här eller tag kontakt med  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  på Trollbäckens Tennisklubb.

Partners

Trädgårdssäljarna Portfolio Holding AB

TrädgårdssäljarnaTrädgårdssäljarna startade sin verksamhet som ett specialicerat säljbolag 1982 av Lennart Svensson VD. Bolaget bedriver försäljnings som säljbolag mot den Svenska konsument marknaden av Trädgårdsprodukter för nedanstånende bolag.

Nuvarande uppdragsgivare
Emmaljunga Torv AB
Producent av högkvalitativa jord & torvprodukter
www.emmaljungatorvmull.se

Stubbetorps Potatis AB 1982
Marknadsledande företag inom sättpotatis
www.stubbetorpspotatis.nu

Algomin AB
Miljövänliga gödselprodukter
www.algomin.se

Fagerås Kvarn

Historiska uppdragsgivare
Skånemylla AB
Rölunda Produkter
Nelson Garden (Br nelsons Frö AB)
J Nordell AB
Tillväxten AB
Jerle Torv AB
Fiskars AB
Econova AB
Nyby AB
Cofa AB

Adressuppgifter
Tutviksvägen 49
13675 Vendelsö
Sweden

Tel 08-7229440
Mobil 0708-752701
Fax 08-7760291
Epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill du också sponsra oss?
Läs mer här eller tag kontakt med  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  på Trollbäckens Tennisklubb

Partners

SafeLine
SafeLine – svenska hissprodukter som når en allt större internationell marknad. SafeLine finns representerade i ungefär 25 länder genom sina egna dotterbolag liksom distributörer och partner. Årsomsättningen växer mellan 25 och 35 % per år, expansionen fortsätter.

SafeLine BildSedan SafeLine (då kallat Hisselektronik AB) grundades 1994 har företaget utvecklats till ett marknadsledande nordiskt varumärke, liksom ett allt starkare varumärke globalt sett, för produkter specifikt utvecklade för hissindustrin. Det första produktområdet innefattade styrenheter för hissar, talmaskiner och våningsvisare som utvecklades internt inom företaget. Den första nödtelefonen togs fram 1998 och följande år kom de första GSM-telefonerna för hissar. En snabb tillväxt av försäljningen utanför Sverige ledde till bildandet av dotterbolaget SafeLine Europe i Bryssel 2007, följt av SafeLine Deutschland som startade 2008. I början av 2011 grundades försäljningsbolaget SafeLine Elevator Parts för den brittiska och irländska marknaden.

SafeLineSafeLine är för närvarande representerat i ungefär 25 länder via egna dotterbolag och genom distributörer och samarbetspartners. Årsomsättningen för det brutna räkenskapsåret 2009/2010 uppgick till cirka 60 MSEK. SafeLines globala expansion ledde under sommaren 2010 till att Hisselektronik AB bytte namn till SafeLine Sweden AB. Samtidigt grundades ett dotterbolag, Hisselektronik Sweden AB, för arbete med utveckling och marknadsföring av apparatskåp och hissmaterial, huvudsakligen för de svenska och nordiska marknaderna.

Kontakt
SafeLine Sweden AB
Antennvägen 10
135 48 Tyresö

Tel: 08-447 79 32
Support: 08-448 73 90
Fax: 08-447 79 31
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida: http://www.safeline.se/


Vill du också sponsra oss?
Läs mer här eller tag kontakt med Thomas Jacobsson på Trollbäckens TennisklubbPartners

LW Sverige AB

LW - det självklara valet

När du behöver kvalificerad hjälp inom tak och fasad, vänd dig till oss på LW.

SjöstadshallenVi är ett av Sveriges största och ledande plåtslagerier, men vi arbetar med alla förekommande material inom området. Vårt signum är att kombinera gediget hantverkskunnande med industriellt tänkande och ständig utveckling av både befintliga och nya tjänster.

Vi investerar kontinuerligt i ny teknik för att möta behoven på framtidens marknad. Kort sagt får du hos oss allt för tak och fasad - under ett tak!

Från den 10 januari 2012 heter vi LW Sverige AB

Från totalentreprenad till service
LW erbjuder ett stort utbud av tjänster. Det inkluderar stora och små lösningar, allt från totalentreprenader till mindre servicearbeten.

Adress
LW SVERIGE AB
Box 312, 135 29 Tyresö
Besöksadress: Strömfallsvägen 6
Telefon 08-120 059 00
Fax 08-120 059 01
http://www.lwab.se/


Vill du också sponsra oss?
Läs mer här eller tag kontakt med  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  på Trollbäckens Tennisklubb

Partners

HusmanHagberg

HusmanHagberg Tyresö viewDin fastighetsmäklare på Tyresö/Älta

Här på HusmanHagberg gör vi alltid vårt yttersta för att ta hand om dig och din affär på bästa sätt. Varje kund är unik, så kontakta oss gärna och berätta om just din situation så anpassar vi arbetet för bästa resultat. Vill du, så hjälper vi också till med bankkontakter, försäkringar och annat som kan underlätta.

Hem till oss är alla välkomna.

HusmanHagberg har funnits sedan 1997, då två av Stockholms mest framgångsrika mäklarföretag, Husman Mäklartjänst AB och Ingmar Hagberg Fastighetsbyrå AB, gick samman och bildade HusmanHagberg AB.
HusmanHagberg expanderar över hela Sverige – idag har vi ca 70 kontor och över 260 medarbetare. Men vårt mål är inte att bli störst, utan vara den mest uppskattade mäklaren i det område där du vill genomföra din affär.

De flesta av oss som jobbar här bor i samma kvarter där vi arbetar och känner till det mesta om gatorna, omgivningarna och husen. Ibland faktiskt mer än de som bor i dem. Vi vet vilka bostäder som sålts, vilka som snart är till salu och vilka som skulle vilja bo i dem. Vi vet också var dagis, butiker och skolor finns, genvägen till bussen - och när den går.

HusmanHagberg Tyresö parkDagens Industri har utsett HusmanHagberg till karriärföretag 2012

Dagens Industri har bland 100 företag valt HusmanHagberg till ett av 2012 års mest intressanta karriärföretag. Varje år utser man 100 företag som sticker ut ur mängden genom att erbjudan unika utmaningar och extra spännande karriärmöjligheter. Vi är stolta över att vara ett av dessa bolag.

Välkommen till oss på HusmanHagberg!

Tyresö/Älta
Besök oss
Bollmoravägen 24 H, 135 40 Tyresö
Måndag-Fredag 09.00-17.00
Lördag 11.00-15.00

Kontakt
Telefon: 08-712 60 00
Fax: 08-712 60 17
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
http://www.husmanhagberg.se/Hitta-maklare/Tyreso/


Vill du också sponsra oss?
Läs mer här eller tag kontakt med  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  på Trollbäckens Tennisklubb

Partners

haningelas

HANINGE LÅS AB är ett auktoriserat låssmedsföretag som etablerades redan 1970, vilket borgar för lång erfarenhet och kontinuitet. Företagets kunniga tekniker kan lätt nås vid akuta situationer och obekväma tider på dygnet. Våra säkerhetstekniker vidareutbildas kontinuerligt och innehar såväl gesäll som mästarbrev.

Haninge LåsVår service och vårt kunnande inom säkerhet, ger dig som kund trygghet. Läs mer om våra tjänster.

DIN TRYGGHET - VÅRT ANSVAR!

När ditt företags säkerhetssystem behöver ses över, göras om eller nyinstalleras, är det oss Du ska vända Dig till. Vi ser helheten och löser problem i nära samarbete med Dig och dina medarbetare.

 • Vi gör en säkerhetsanalys, projekterar och följer upp arbetet tillsammans med Er. När vi installerar larm utför vi uppdraget, med av Försäkringsförbundet godkänd larminstallatör.
 • Bostadsrättsföreningar (HSB, Riksbyggen), skolor, universitet, sjukhem, sjukhus, landsting, är också exempel på kunder vilka efterfrågar våra tjänster.
 • Vi gör speciallösningar när det behövs. Det kan exempelvis vara problem som måste lösas för handikappade eller andra inom omsorg och vård. Specialanpassade lösningar kan här vara alternativet för att nå ett gott resultat.

Referenskunder:
Rodamco Centerpool AB, (Haninge Centrum) Telia Sonera AB, Bonnier Cityfastigheter AB, Dagab AB, Skanska Sverige AB, Haninge Kommun, Tornbergets Fastighetsförvaltning AB. Haninge Lås AB har avtal med Stockholms Läns Polismästardistrikt gällande låstjänster och jouruppdrag

Haninge LåsHaninge Lås AB har en välsorterad butik på Sleipnervägen 20 i Haninge. Hos oss får Du råd och tips om olika produkter till din villa, lägenhet eller företag. Vi rekommenderar dig att alltid köpa godkända och certifierade produkter. Vi ger dig råd för montering eller utför montaget av våra säkerhetsprodukter. Du kan få mer information om märkning och grannsamverkan, hos Svenska Stöldskyddsföreningen.

Ordinarie Öppettider:
Måndag-torsdag 08.00-17.00
Fredag 08.00-15.00
Lunchstängt 11.00-11.45

Dag före röd dag har vi öppet till kl. 13.00


Vill du också sponsra oss?
Läs mer här eller tag kontakt med Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. på Trollbäckens Tennisklubb 

Partners

Våra olika samarbetspaket

Tyresö Sportcenter/Trollbäckens TK är en av de mest anrika sportanläggningarna i Stockholm. Vi erbjuder våra gäster en varm och personlig upplevelse i en härligt sportig miljö. Allt från den glade amatören till den elitsatsande spelaren, alla är välkomna!

Vi vill skapa en plattform för företagare som vill vinna! På fredagar kommer vi att träffas och nätverka samtidigt som vi spelar och svettas. Ingen förkunskap behövs då tränare i både tennis och badminton finns på plats. Detta är kostnadsfritt för sponsorer.

På Tyresö Sportcenter finns: Tennis, badminton, squash, pingis, gym, gruppträning, shop, caféteria och friskvård med sjukgymnaster. Med dessa aktiviteter kan vi även anordna roliga aktivitetsdagar för dig och ditt företag.     

 

Instegspaket

Exponering inne i hallen 7 500:- (inkl. gymkort)

 • Skylt 2.40x0.90m
 • Företagsspel på fredagar med tennis och badmintontränare
 • Företagsreklam på hemsidan

1

 

Bronspaket

Exponering inne i hallen 25 000:-

 • Skylt 3.60 x 2.40m
 • Företagsspel på fredagar med tennis och badmintontränare
 • Företagsreklam på hemsidan
 • 1 st årskort på gym 

2

 

Silverpaket

Exponering på framsidan 50 000:-

 • Reklamskylt 5x2 m på fasad vid ingången
 • Företagspel på fredagar med tennis och badmintontränare
 • Egen tennis/badmintontränare 5ggr/år
 • 2 st årskort på gym
 • Olika evenemang under året, ex Kings of Tennis och Stockholm Open
 • Konferens 2 dag/år
 • Logotype på hemsida med företagsbeskrivning

4

 

Guldpaket

Exponering mot Tyresövägen 100 000:-

 • Belyst reklamskylt 6x2 m på fasad mot Tyresövägen
 • Kontraktstid 1/tim/veckan vard dagtid 07-15
 • Företagsspel på fredagar med tennis och badmintontränare
 • Egen tennis/badmintontränare 10ggr/år
 • 5 st årskort på gym
 • Tillgång till tennisbollar
 • Olika evenemang under året, ex Kings of Tennis och Stockholm Open
 • Konferens 2 dag/år
 • Logotype på hemsida med företagsbeskrivning

5

 

Friskvårdspaket

Något som har visat sig väldigt populärt bland våra samarbetsparners och kunder är att skräddarsy ett friskvårdspaket.Tyresö Sportcenter kan erbjuda en rad olika aktiviteter för dig och ditt företag.Välj och vraka på: tennis, badminton, squash, pingis, gym, mattcurling samt olika typer av gruppträning. Det finns olika klippkortsvarianter eller terminsabbonemang och vi har självklart instruktörer i de olika sporterna som kan hjälpa till med teknik och taktik. 

Ni bestämmer vilka aktiviteter som passar er och vi syr ihop ett förmånligt prisupplägg. Om ni vill anordna konferensdagar/aktivitetsdagar, så kan vi ordna ett upplägg som passer just ert företag.

7

Partners

Boka tid

Logga in här för att boka dina tider
Email:
Lösenord:
Glömt lösenordet?
Första gången? Registrera dig här!